Categorieen Menu
0
Categorie├źn
Zoeken
Winkelmandje
 

Webwinkel voor goed schrijfonderwijs

De winkel

De Schrijfvriend biedt een ruime keuze in (schrijf)materialen van hoge kwaliteit en duurzaam in gebruik. Goed materiaal verdient zichzelf terug en geeft kinderen het juiste gereedschap in handen om een leesbaar handschrift te ontwikkelen en stimuleert kinderen om zelfstandig en creatief aan de slag te gaan.

Tevens ontwikkelen wij met ons bedrijf eigen producten, zoals schrijfmethode Aan Boord, schrijfschriften,  en verzwaarde patronen. 

Al onze producten zijn ondergebracht in categorieën, die verwijzen naar de groepen van de school. Zo vind jij snel het assortiment, wat past bij jouw groep en/of de leeftijd van een kind.

Ben je niet op groepsniveau op zoek naar producten? Maak dan gebuik van de algemene categoriën met de omschrijvingen Pennen & Potloden en Schriften & Papier.

Naast alle producten in de webwinkel vind je ook veel informatie op de site. Onze passie voor het vak handschriftonderwijs dragen wij uit op vele vlakken, dus ook met het delen van onze vakkennis met jullie.

En wil je actief groeien in kennis? Kom dan naar één van onze curussen.

Hiermee onderstrepen wij dubbel en dwars de noodzaak van goed leren schrijven. Al deze informatie vindt onder de categorie: Cursussen & Tips

De Schrijfvriend staat voor vriendschap en draagt de Stichting Edukans een warm hart toe!

De Schrijfvriend is maatschappelijk ook betrokken bij wereldwijd goed onderwijs. Daarom ondersteunt De Schrijfvriend  de organistie Edukans, dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Wereldwijd gaan 264 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Onderwijs geeft kinderen vaardigheden waarmee ze aan een goede toekomst kunnen bouwen. Daarom werkt Edukans iedere dag aan beter onderwijs in ontwikkelingslanden. De Schrijfvriend ondersteunt Edukans in het aanbieden van (schrijf)materialen voor in de schoenendoos acties en het financieel steunen van projecten.

Veel leesplezier & schrijfsucces samen met De Schrijfvriend!

Vriendelijke groet,

Namens het team van De Schrijfvriend, Gerda Broekstra