Categorieen Menu
0
Categorie├źn
Zoeken
Winkelmandje
 

De winkel

Dé webwinkel die staat voor goed schrijfonderwijs!De winkel

De Schrijfvriend biedt een ruime keuze in (schrijf)materialen van hoge kwaliteit en duurzaam in gebruik. Goed materiaal verdient zichzelf terug en geeft kinderen het juiste gereedschap in handen om een leesbaar handschrift te ontwikkelen en/of stimuleert kinderen om zelfstandig en creatief aan de slag te gaan.De producten die de Schrijfvriend zelf ontwikkelt (zoals o.a. schriften, schrijfmethode, verzwaarde patronen) worden allemaal in Nederland geproduceerd. 

Naast alle producten in de webwinkel vindt u ook veel informatie op de site. Onze passie voor het mooie vak schrijven willen wij op vele vlakken uitdragen, dus ook met het delen van onze vakkennis met u! Hiermee onderstrepen wij dubbel en dwars de noodzaak van goed leren schrijven.

De Schrijfvriend staat voor vriendschap en draagt de Stichting Edukans een warm hart toe!

De Schrijfvriend is maatschappelijk ook betrokken bij wereldwijd goed onderwijs. Daarom ondersteunt De Schrijfvriend  de organistie Edukans, dé ontwikkelingsorganisatie voor onderwijs. Wereldwijd gaan 264 miljoen kinderen en jongeren niet naar school of ze stoppen voortijdig. Onderwijs geeft kinderen vaardigheden waarmee ze aan een goede toekomst kunnen bouwen. Daarom werkt Edukans iedere dag aan beter onderwijs in ontwikkelingslanden. De Schrijfvriend ondersteunt Edukans in het aanbieden van (schrijf)materialen voor in de schoenendoos acties en het financieel steunen van projecten.

Ik wens u veel lees-, schrijf- en winkelplezier bij De Schrijfvriend!

Vriendelijke groet, Gerda Broekstra