Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Ruilen mag!

Binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling kunnen artikelen geruild worden. Wanneer een artikel wat niet naar wens is, bieden wij de mogelijkheid het naar ons retour te zenden om het te ruilen en/of het betaalde bedrag (excl. verzendkosten) terug te ontvangen. Om een retour aan te melden, is het belangrijk dat jij het herroepingsformulier ingevuld en naar ons verstuurd. De link naar het formulier vindt je onderaan deze pagina. Vervolgens nemen wij contact op om het ruilen en/of retourzenden van het artikel goed te laten verlopen.

Retourzenden: Het artikel wat jij terugstuurt moet in de originele verpakking zitten en niet gebruikt zijn. Zodra wij het artikel in goede staat van u hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten, wanneer dit vooruit betaald is. Bij betaling per factuur, volgt een nieuwe aangepaste factuur, waarin het aankoopbedrag van het artikel gecrediteerd is.

Ruilen: Ook bij ruilen van een artikel geldt, dat het artikel wat je terugstuurt in de originele verpakking zit en niet gebruikt is. Zodra wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij het nieuwe artikel toesturen. Afhankelijk van het aankoopbedrag van het te ruilen artikel, ontvang jij een nieuwe factuur waarop staat aangeven of het verschil teruggestort/gecrediteerd wordt, of dat er moet worden bijbetaald.

Let op: De verzendkosten voor het retourzenden van artikelen is altijd voor eigen rekening.

Let op: Bestelde artikelen, die wij speciaal op jouw verzoek bestellen bij de fabrikant en niet in ons standaard assortiment op de website staan, kunnen niet geretourneerd worden.

Herroepingsformulier