Categorieen Menu
0
Categorie├źn
Zoeken
Winkelmandje
 

Ruilen mag!

Binnen 7 dagen na ontvangst van jouw bestelling mag jij een artikel te ruilen en/of een artikel wat niet naar wens is naar ons retour te zenden. Hiervoor vul je het herroepingsformulier in en vervolgens nemen wij contact op om het ruilen en/of retourzenden van het artikel goed te laten verlopen.

Retour zenden: Het artikel wat jij terugstuurt moet in de originele verpakking zitten en niet gebruikt zijn. Zodra wij het artikel in goede staat van u hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten, wanneer dit vooruit betaald is. Bij betaling per factuur, volgt een nieuwe aangepaste factuur, waarin het aankoopbedrag van het artikel gecrediteerd is.

Ruilen: Ook bij ruilen van een artikel geldt, dat het artikel wat u terugstuurt in de originele verpakking zit en niet gebruikt is. Zodra wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij u het nieuwe artikel toesturen. Afhankelijk van het aankoopbedrag van het te ruilen artikel, ontvang jij een nieuwe factuur waarop staat aangeven of het verschil teruggestort/gecrediteerd wordt, od dat er mnoet worden bijbetaald.

Let op: De verzendkosten voor het retourzenden van artikelen is altijd voor eigen rekening.