Categorieen Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
 

Ruilen mag!

U heeft het recht om binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling, een artikel te ruilen en/of een artikel wat niet naar wens is naar ons retour te zenden. Hiervoor vult u het herroepingsformulier in vervolgens nemen wij contact met u op om het ruilen en/of retourzenden van het artikel goed te laten verlopen.

Retour zenden: Het artikel wat u terugstuurt moet in de originele verpakking zitten en niet gebruikt zijn. Zodra wij het artikel in goede staat van u hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten, wanneer u vooruit betaald heeft. Bij betaling per factuur, volgt een nieuwe aangepaste factuur, waarin het aankoopbedrag van het artikel gecrediteerd is.

Ruilen: Ook bij ruilen van een artikel geldt, dat het artikel wat u terugstuurt in de originele verpakking zit en niet gebruikt is. Zodra wij het artikel in goede staat retour hebben ontvangen, zullen wij u het nieuwe artikel toesturen. Afhankelijk van het aankoopbedrag van het te ruilen artikel, ontvangt u een nieuwe factuur waarop staat aangeven of u het verschil teruggestort/gecrediteerd krijgt of dat u moet bijbetalen.

De verzendkosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.