Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Krijtjes

Ontdek de wereld van het kleuren met krijtjes! Goed tekengerei voor jonge kinderen en kleuters moet van kwaliteit zijn, zodat de pengreep geoefend wordt en ze de mooiste kunstwerken maken.

#/pagina
 
Afdrukken
6 Resultaten

Kleuren met krijtjes!

Goed tekengerei voor jonge kinderen en kleuters moet van kwaliteit zijn waarmee echte kleuren tot leven komen en moet altijd makkelijk vast te houden houden zijn. Waskrijtjes zijn daardoor ideaal. Dit krijt bestaat uit een kleurstift met was als bindmiddel. Het was maakt het krijtje hard en zorgt dat het in vele vormen te produceren is. Doordat er vele vormen waskrijt zijn, is er altijd wel een vorm van waskrijt, die past in de kinderhandjes van jouw leerlingen. Wij bieden daarom ook een ruimte keuze krijtjes in verschillende vormen, zoals in de vorm van druppels, steentjes of driekantig. De kwaliteit van de krijtjes, die wij verkopen is top: de kleurpigmenten zijn geheel door de krijtjes gemengt, waardoor er makkelijk en met weinig inspanning de mooiste kleurrijke tekeningen gemaakt kunnen worden. Op zo'n tekeing is ieder kind trots!

Nieuw product voor kindertekeningen

Voordat het waskrijt werd ontwikkeld, bestond krijt voornamelijk uit vetkrijt. Eind van de 19 eeuw kwam men tot de ontdekking dat door het toevoegen van was aan vetkrijt, de krijtjes minder gingen vlekken en sterker werden. Zo ontstonden de waskrijtjes als een nieuw product voor kindertekeningen. En dat zijn ze nog steeds! Waskrijt is zeer populair: zowel op school als thuis is het een geliefd tekenmateriaal om mee te kleuren en te tekenen.