Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Kleurpotloden

Goed schrijfonderwijs start met goed kleuren!

De juiste kleurpotloden zijn onmisbaar om kinderen te begeleiden in het aanleren van de juiste pengreep. Hoe sneller dit automatisch goed gaat, hoe eerder het vasthouden van het potlood op de juiste manier een gewoonte wordt.

#/pagina
 
Afdrukken
10 Resultaten
  • Grip
  • Merk

Voorkom stompe kleurpotloden

Stompe kleurpotloden, die nauwelijk kleur afgeven, zorgen voor een gespannen foute pengreep: kinderen gaan hiermee snel krassen, houden het potlood te rechtop en kleuren met veel druk. Voorkom dit!

Goede kleurpotloden zijn onmisbaar, bij het aanleren van een goede pengreep.

Daarom zijn wij fan van mooie merken, die kwaliteit leveren, zoals o.a. Faber Castell Jumbo-Grip kleurpotloden: stevig, driekantig met softgrip. Speciale verlijming en een stevige stift zorgen ervoor dat de potloden breukvast zijn. Er kan lang met een scherpe punt gekleurd worden. Dit zorgt voor ontspannen kleuren!

Niet langer 'krassen'

Kinderen voelen meteen aan dat niet hard hoeven te 'krassen', omdat het potlood makkelijk kleur afgeeft. Dit stimuleert om het potlood achter in de hand te laten rusten. Daarbij zijn het ook aquarel potloden: kwastje met water tovert elke tekening om tot een schilderij. Goed schrijfonderwijs start bij De Schrijfvriend met goed kleuren!