Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Cursussen & Tips

Goed leren schrijven helpt om je gedachten te ordenen: dat geeft rust! 

Dit is één van de talloze voordelen van goed leren schrijven. En zo zijn er nog veel meer voordelen. Wij delen onze kennis met jou om samen met elkaar, kinderen met succes en plezier te leren schrijven.

Lees onze praktische schrijftips en de informatie over de dagelijkse praktijk van het huidige schrijfonderwijs in onze kennisbank. 

Daarnaast geven wij inspirerende cursussen en workshops. Na het volgen van één van onze cursussen kan jij meteen aan de slag om kinderen leesbaar te leren schrijven. Met plezier en succes ga je goed handschrift- en schrijfonderwijs geven.

Schrijftips & Kennisbank

…hoe meer jij begrijpt en snapt van de ontwikkeling van het schrijfvaardig worden, hoe beter jij weet hoe je elke leerling met succes leesbaar leert schrijven. Leerlingen goed leren schrijven vraagt een goede schrijfmethode en materialen, maar ook de juiste kennis en didactiek.

Schrijftips  

Kennisbank

Cursussen

Schrijven start niet in groep 3 als de leerling met de letters leert schrijven en stopt niet als alle letters, verbindingen en hoofdletters geleerd zijn. Goed (leren) schrijven vraagt aandacht vanaf groep 1 t/m 8. Ons aanbod van curussen en trainingen is schoolbreed en zeer divers. Tevens verzorgen wij scholing op maat, toegespitst is op de wensen van jullie eigen team.

Naar cursussen