Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Cursussen & Tips

Goed leren schrijven helpt om je gedachten te orderen: dat geeft rust! 

Dit is één van de talloze voordelen van goed leren schrijven. En er zijn er nog veel meer! Lees onze praktische schrijftips en kennisbank met informatie over de dagelijkse praktijk van het huidige schrijfonderwijs. 

Hoe meer jij begrijpt van de ontwikkeling van het schrijfvaardig worden, hoe beter jij weet hoe jij leerlingen goed leert schrijven. Deze kennis ontvang je in onze workshops en cursussen. Leerlingen goed leren schrijven wordt zo jouw 'tweede natuur’.

Schrijftips & Kennisbank

…hoe meer jij begrijpt en snapt van de ontwikkeling van het schrijfvaardig worden, hoe beter jij weet hoe je elke leerling goed en leesbaar leert schrijven. Leerlingen goed leren schrijven vraagt de juiste schrijfmethode en materialen, maar ook de juiste kennis!

Schrijftips  

Kennisbank

Cursussen

Schrijven start niet in groep 3 als de leerling met de letters leert schrijven en stopt niet als alle letters, verbindingen en hoofdletters geleerd zijn. Goed (leren) schrijven vraagt aandacht vanaf groep 1 t/m 8. Ons aanbod van curussen en trainingen is schoolbreed en zeer divers. Tevens verzorgen wij scholing op maat, toegespitst is op de wensen van jullie eigen team.

Naar cursussen