Categorieen Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
 

Betrouwbare verzending

Wij versturen onze pakketpost altijd aangetekend en verzekerd via Post.NL. Dit betekent dat jouw bestelling persoonlijk wordt afgegeven en jij een handtekening voor ontvangst zet. Zo zijn wij beiden ervan verzekerd dat het pakket altijd goed aankomt.

Wanneer de bestelling door de brievenbus past, geldt het tarief van brievenbuspost. Dan hoef je geen handtekening voor ontvangst te zetten en ook niet thuis te blijven om de bestelling in ontvangt te nemen.

Bij elke bestelling wordt automatisch het juiste verzendbedrag berekend en weergegeven in bestelformulier bij het afronden van de bestelling. Het verzend bedag is namelijk afhankelijk van het gewicht en de grootte van jouw bestelling en dat weten wij pas als de bestelling wordt afgerond.

Voor ons is het vezenden meer, dan alleen de porto kosten. Dit heeft alles te maken met onze vaste kosten die wij voor elke bestelling moeten maken. Denk hierbij o.a. de verpakking van jouw bestelling, onze BTW- en administatiekosten en de kosten om de bestelling netjes in te pakken en af te geven bij Post.NL. 

De prijzen die wij voor het verwerken, inpakken en verzenden van jouw bestelling rekenen zijn als volgt: 

  • Brievenbuspost € 4,25
  • Aangetekend pakket € 7,25
  • Elke bestelling vanaf € 350,- GRATIS verzenden

Je ontvangt van ons de link van de track & trace code zodra de bestelling verzonden is. Met deze link kun jij online jouw bestelling volgen. 

Buitenland

Het versturen van bestellingen buiten nederland, is voor ons geen probleem! Hiervoor wordt minimaal  € 12,50 aan verzendkosten gerekend. Ook naar het buitenland verzenden wij altijd aangetekend en geldt hetzelfde bovenstaande verhaal en het franco orderbedrag van €350,00. Zo weten wij beiden, dat de bestelling zorgvuldig op het juiste adres komt. Bij een buitenlandse bestelling volgt altijd automatisch het juiste verzendbedrag in het bestelformulier, nadat het land hebt aangegeven, waar jij graag wilt dat wij de bestelling naar toesturen.

'Mag het iets meer zijn?' 

Deze vraag lees je altijd bij bestellingen met een artikeltotaal onder € 10,-. Ons minimaal bestelbedrag is € 10,-. Is jouw artikeltotaal minder dan € 10,- , dan hopen wij dat je nog een passend, leuk of orgineel artikel aan jouw bestelling wilt toevoegen, denk hierbij aan bv. vullingen voor je pen, puntenslijper bij het potlood, een pak extra schriften of een leuk kadootje om een keer iemand mee te verrassen!  

Lees: 'Mag het iets meer zijn?'