Categorieen Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
 

Betrouwbare verzending

Wij versturen onze pakketpost altijd aangetekend en verzekerd via Post.NL. Dit betekent dat uw bestelling persoonlijk wordt afgegeven en u een handtekening voor ontvangst zet. Zo zijn wij en u ervan verzekerd dat uw pakket altijd goed aankomt.

Wanneer uw bestelling door de brievenbus past, geldt het tarief van brievenbuspost en hoeft u geen handtekening voor ontvangst te zetten. 

Bij uw bestelling wordt automatisch het juiste verzendbedrag berekend en weergegeven in uw bestelformulier. Dit bedag is afhankelijk van het gewicht en de grootte van uw bestelling. Wij rekenen de volgende tarieven voor onze verzending:

  • Brievenbuspost € 4,25
  • Aangetekend pakket € 7,25
  • Elke bestelling vanaf € 350,- GRATIS verzenden

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u een link met de track en trace code van Post.NL om uw zending te volgen en uw aflevermoment te checken.

'Mag het iets meer zijn?' 

Deze vraag leest u altijd bij bestellingen met een artikeltotaal onder € 10,-. Ons minimaal bestelbedrag is €10,-. Is uw artikeltotaal minder dan € 10,- dan wordt er een toeslag van € 5,- kleine orderkosten opgeteld bij uw verzendkosten. Door iets extra's toevoegen voorkomt u deze toeslag! Denk aan bv. vullingen voor uw pen, bijpassende puntenslijper bij uw potlood, een pak extra schriften of een leuk kadootje om een keer iemand mee te verrassen!  

Lees: 'Mag het iets meer zijn?'

Voor verzendingen buiten Nederland wordt minimaal  € 12,50 aan verzendkosten gerekend. In uw bestelling volgt altijd automatisch het juiste verzendbedrag, nadat u het land van levering heeft ingevoerd.