Zoeken
Winkelmandje
 
Hartje   April = Feestmaand! 10x Feestartikelen & 10% Feestkorting bij bestellingen boven €100,- Gebruik code: SCHRIJFVRIEND10JAAR   Hartje

Workshops

Samen sterk voor goed schrijfonderwijs!

Schrijven zorgt voor een goede verankering van informatie in het geheugen. Goed leren schrijven heeft veel voordelen, zoals verbetering van taal en de spelling, maar ook het onthouden van lesstof gaat beter als kinderen goed schrijven. Beter (leren) schrijven werpt op vele vlakken zijn af! 

Met elkaar aan de slag voor goed schrijfonderwijs is zeer waardevol voor onze kinderen. Daarom delen wij graag onze kennis met u in de vorm van workshops, die u rechstreeks kunt aanvragen.

Heeft u specifieke vragen over het schrijfonderwijs? Een workshop op maat is ook mogelijk! Uw scholingswens kunt u aangeven in de offerte aanvraag.

 Terug naar alle workshops
Workshop op maat

Workshop op maat

Goed schrijfonderwijs start bij De Schrijfvriend!

Wilt u het vak schrijven weer prioriteit geven? Maar weet u niet hoe? Dan denken wij graag met u mee! Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden over diverse onderwerpen, die gerelateerd zijn aan goed schrijfonderwijs. Onze cursussen worden gegeven in Huizen op de gezellige lokatie Eten& Drinken 'Insolar'

Heeft u liever dat wij bij u op lokatie scholing komen geven? Dat kan natuurlijk ook!  In overleg kunnen wij een cursus voor u samenstellen, passend bij uw vragen en geheel op maat. Uw scholingswensen kunt u aangeven in de offerte aanvraag.Na ontvangst van uw aanvraag, zullen we in overleg met u de scholing vorm gaan geven.

Workshop offerte aanvragen