Categorieen Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
 

Cursussen & Workshops & Kennis

Goed leren schrijven helpt om je gedachten te orderen: dat geeft rust! 

Dit is maar één van de talloze voordelen van goed leren schrijven. Ben jij op zoek naar kennis over alles wat met goed (leren) schrijven te maken heeft? Maak dan gebruik van onze praktische schrijftips en kennisbank met informatie over de dagelijkse praktijk van het huidige schrijfonderwijs. 

Hoe meer jij begrijpt en snapt van de ontwikkeling van het schrijfvaardig worden, hoe beter jij weet hoe jouw leerlingen goed kan leren schrijven. Deze kennis ontvang je in onze workshops!  Je zult vervolgens ontdekken dat je het zelfs steeds beter gaat begrijpen, als jij er echt met onze kennis aan de slag gaat. Het begeleiden van het leren schrijven van jouw leerlingen, word zo als het ware ‘jouw tweede natuur’!

Schrijftips & Kennisbank

…hoe meer jij begrijpt en snapt van de ontwikkeling van het schrijfvaardig worden, hoe beter jij weet hoe je elke leerling goed kan begeleiden tot een leesbaar handschrift. Leerlingen goed leren schrijven vraagt de juiste schrijfmethode en materialen, maar ook de juiste kennis!

Schrijftips  

Kennisbank

Cursussen & Workshops

Schrijven start niet in groep 3 als de leerling met de letters leert schrijven en stopt niet als alle letters, verbindingen en hoofdletters geleerd zijn. Goed (leren) schrijven vraagt aandacht vanaf groep 1 t/m 8! Ons aanbod van workshops is daarom schoolbreed. N.a.v. eigen wensen kunnen we ook workshops op maat aanbieden.

Naar workshops