Categorieen Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
 

Verzwaard patroon

Dit eenvoudige, kleine hulpmiddel kan een wereld van verschil maken! Plaats een verzwaarde patroon op de plek van de reserve vulling en de pen valt vanzelf goed achter in de hand. 

#/pagina
 
2 Resultaten

Makkelijk toe te passen in diverse soorten pennen om de pengreep te verbeteren. 

Nog een voordeel van een verzwaarde pen: een verzwaarde pen is concentratie verhogend!  Het richt de aandacht meer naar de pen én het schrijfwerk. Het extra gewicht zorgt voor extra proprioceptieve input, waardoor de leerling de pen goed voelt. Daarnaast hoeft de leerling minder kracht te zetten op het papier tijdens het schrijven, omdat de pen zwaarder.

Een verzwaard patroon is eenvoudig en praktisch toe te passen in diverse soorten pennen. Er zijn twee maten: een klein en een groot patroon. Het kleine patroon is identiek is aan een vulpenpatroon en het grote patroon is gelijk is aan het Schneider rollerpenpatroon S-852. Hierdoor is er genoeg keuze in pennen op de site van De Schrijfvriend, die je kunt verzwaren. Denk aan de Schrijfvriend rollerpen 4ME, Schneider rollerpen Ray, Schneider rollerpen Breeze, Scheider rollerpen Bas Ball en alle type vulpennen.

Zo kan je goed maatwerk leveren voor elke leerling.

Dit kleine hulpmiddel maakt voor veel leerlingen het grote verschil. Met een verzwaard patroon in je pen, kun je letterlijk en figuurlijk stevig aan de slag met goed (leren) schrijven!