Categorieen Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
 

Pilot Pintor Verfstiften!

Creatieve talent ontwikkelen met de Pintor verfstiften is een feest! Het decoreren van ramen, plakboeken, kleding, schoenen, tassen, vazen en bullet journals maakt alles tot ware persoonlijke kunstwerken..

#/pagina
 

Stimuleer jouw leerlingen om hun creatieve talent te ontwikkelen met Pilot Pintor Verfstiften!

Pintor verfstiften maken decoreren en personaliseren van plakboeken, kleding, schoenen, tassen, vazen, bullet journals eenvoudig mogelijk. Zo kan elke leerling (en jij ook!) een kunstwerk kan maken op zijn eigen spullen. Denk bv. aan het maken van een eigen gymtas: elke leerling versiert een effen linnen tasje tijdens de handvaardigheidles. Versier katoenen gymschoenen rondom Sint, beschilder mooie vaasjes voor Moederdag, maak mooie wintertekeningen op de ramen of …. Talloze creatieve uitdagingen zijn er te bedenken met de unieke Pintor Verfstiften.

Pilot Pintor inkt is een unieke inkt op waterbasis. De inkt lijkt op een verf samenstelling  en dekt elk oppervlak, zelfs donkerste kleur zwart. Alles wat je maar kan bedenken kan jij ontwerpen en maken met de Pilot Pintor verfstiften. Of je nu wilt kleuren, tekenen, markeren, schilderen, schrijven, kalligraferen, handletteren.. alles is mogelijk met de Pintor verfstiften. Het unieke van deze Pintor verfstiften is dat ze gebruikt kunnen worden op vele materialen, zoals stof, papier, glas, hout, aardewerk, plastic, en metaal. Zelfs het werken op de meest poreuze en donkere materialen is mogelijk.

Pilot Pintor versiert gewoon alles!