Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Cursussen 

Samen sterk voor goed schrijfonderwijs

Praktische, inspirerende cursusdagen om elke leerling leesbaar te leren schrijven. Laat je verrassen door onze unieke aanpak, waarbij kennis direct gekoppeld wordt aan de allerdaagse praktijk van het schrijfonderwijs. Cursus op maat op lokatie kan ook! Vul de aanvraag in en wij nemen contact op. 

 Terug naar alle cursussen
Inscholingscursus 'De juiste koers'

Inscholingscursus 'De juiste koers'

Cursus voor scholen, die met de schrijfmethode Aan Boord (gaan) werken.

Tijdens deze cursus leer jij alles over het belang van goed leren schrijven en het ontwikkelen van een leesbaar handschrift met de schrijfmethode Aan Boord. Met het hele team gaan wij de juiste koers bepalen om jullie leerlingen met zelfvertrouwen te leren schrijven.

Door de praktische koppeling tussen de theorie en de allerdaagse praktijk van het schrijven wordt het schrijfonderwijs een uitdagend vak van groep 1 t/m 8. Elke groep ontvangt gratis de handleiding van de schrijfmethode tijdens de cursus. Na het volgen van de cursus ontvangt de school gratis de digitale bestanden voor op het smartbord, om de schrijflessen visueel te ondersteunen.   

Deze cursusdag wordt op lokatie gegeven in twee dagdelen (2x 4 uur):

  • Eerste dagdeel: theorie en uitleg schrijfmethode Aan Boord.
  • Tweede dagdeel: praktijk en verdieping van het gebruik van de schrijfmethode. Datum wordt afgesproken na  ca. 6 maanden aanvang gebruik schrijfmethode..

Na ontvangst van de inschrijving stemmen we gezamelijk de beide data af. 

Inschrijfformulier