Categorieen Menu
0
Categorie├źn
Zoeken
Winkelmandje
 

FriXion uitgumpen

De Pilot FriXion uitgumpen zorgt altijd voor netjes schijfwerk! Elke pen heeft achterop een gum waarmee de termische inkt van deze pen zonder problemen kan worden weg gegumd. Daarna kan er meteen weer overheen geschreven worden.

#/pagina
 
Afdrukken
24 Resultaten

Pilot FriXion uitgumpen: altijd netjes schrijven!

Pilot FriXion uitgumpennen zijn echt ideaal! Veel leerlingen zijn er dol, omdat ze netjes kunnen werken. Hun schrijfwerk gaat er verzorgd en geordend uitzien. Dus leerkrachten zijn er ook dol op, want ze kunnen het werk van de leerling goed nakijken. Nooit meer gekras in de schriften. Een verademing om na te kijken. 

Ook de ideale pen voor leerlingen met dyslexie!

Ook voor leerlingen met dyslexie is deze uitgumbare pen een uitkomst. Door hun twijfel over taal en spelling verbeteren ze met grote regelemaat hun woorden. Deze verbeteringen leiden meestal tot een moeilijk te ontcijferen handschrift. Dat is verleden tijd als ze de uitgumpennen gaan gebruiken! Geen twijfel meer wat er staat. De leerkracht kan vervolgens de juiste correcties geven en zo kunnen deze leerlingen werken aan een goed woordbeeld.

Gummen in je agenda

Ook heel handig om te gebruiken in je agenda. Een afspraak verzetten of afzeggen wijzig je zonder gekras in je agenda. Geen gedoe. Deze favoriete pen wordt veel gebruikt.. dus pas op.. daarom is de pen wel wat sneller leeg dan een normale balpen. Maar de uitgumbare pen kun je eenvoudig weer bijvullen met deze vullingen.

Uitgummen met thermische inkt

De uitgumbare pen werkt met een soort thermische inkt. Als je iets wil corrigeren gebruik je de gum op de achterzijde de uitgumpen en door de warmtewrijving verdwijnt de tekst. De tekst verdwijnt bij 60 graden en komt weer tevoorschijn bij -10 graden. Een verdwenen tekst komt weer terug als je het in de vriezer legt: een leuke opdracht voor geheimschrift.

Van de FriXion pennen zijn veel verschillende uitvoeringen. Een uitgumpen met dop (FriXion Ball), uitgumpen met clicker (FriXion Clicker, Medium en Fine variant), uitgumstiften (Pilot FriXion Color) en sinds kort ook FriXion Fineliners die je kunt uitgummen!