Categorieen Menu
0
Zoeken
Winkelmandje
 

Nieuw! Steeds Beter Rekenen

Het is belangrijk dat leerlingen cijfers en getallen juist leren schrijven in rekenhokjes. Dit zorgt voor goed te corrigeren rekenwerk, beter begrip, betere resultaten en zelfvertrouwen bij leerlingen om rekenopdrachten te maken.

Download brochure "Steeds Beter Rekenen"

#/pagina
 

Door de integratie van rekenen en schrijven in de Steeds Beter Rekenen Schriften wordt het leesbaar leren schrijven van de cijfers betekenisvol en functioneel. Jouw leerlingen leren in onze unieke rekenschriften hoe ze de cijfers leesbaar schrijven. Dé oplossing voor rekenaars die problemen hebben met de fijne motoriek, ruimtelijk inzicht en het goed organiseren van hun rekenwerk.

Deze unieke serie rekenschriften is tot stand gekomen door intensieve samenwerking van Uitgeverij Schoolsupport.  De serie is ontwikkeld voor groep 4 tot 7 en aangevuld met twee werkschriften voor Steeds Beter Vermenigvuldigen. Alle werkschriften zijn inzetbaar naast elke rekenmethode. Ideaal voor elke (groep) leerling(en), die jij extra wilt ondersteunen bij de aanpak van rekenproblemen of op een verfrissende manier, jouw leerlingen bekende stof opnieuw aan te bieden.