Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Cursussen 

Samen sterk voor goed schrijfonderwijs

Praktische, inspirerende cursusdagen om elke leerling leesbaar te leren schrijven. Laat je verrassen door onze unieke aanpak, waarbij kennis direct gekoppeld wordt aan de allerdaagse praktijk van het schrijfonderwijs. Cursus op maat op lokatie kan ook! Vul de aanvraag in en wij nemen contact op. 

 Terug naar alle workshops
De juiste koers voor een leesbaar handschrift.

De juiste koers voor een leesbaar handschrift.

Theorie- en Praktijkdag Schrijfmethode "Aan Boord". Op lokatie, datum in overleg

Tijdens deze cursusdag leer jij alles over het belang van goed leren schrijven en het ontwikkelen van een leesbaar handschrift met de schrijfmethode 'Aan Boord'. Met elkaar gaan wij de juiste koers bepalen om jullie leerlingen met zelfvertrouwen te leren schrijven.

Door de praktische koppeling tussen de theorie en de allerdaagse praktijk van het schrijven wordt het geven van schrijfonderwijs een uitdagend vak van groep 1 t/m 8. Elke deelnemer ontvangt tijdens de cursus de handleiding van de schrijfmethode en kan hierin zijn eigen aantekingen maken. Na het volgen van de cursus ontvangt de school gratis de digitale bestanden voor op het smartbord, om de schrijflessen "Aan Boord' visueel te ondersteunen.   

Deze cursusdag wordt op lokatie gegeven en kan eventueel opgedeeld worden in twee dagdelen. Na ontvangst van de inschrijving nemen wij contact op over het plannen van een datum en sturen wij u een prijsopgave toe. 

Inschrijfformulier