Categorieen Menu
0
Categorieën
Zoeken
Winkelmandje
 

Welkom Aan Boord

𝘖𝘱 𝘻𝘰𝘦𝘬 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘦𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘦 𝘴𝘤𝘩𝘳𝘪𝘫𝘧𝘮𝘦𝘵𝘩𝘰𝘥𝘦?
𝘈𝘭𝘵𝘪𝘫𝘥 𝘢𝘭 𝘯𝘪𝘦𝘶𝘸𝘴𝘨𝘪𝘦𝘳𝘪𝘨 𝘨𝘦𝘸𝘦𝘦𝘴𝘵 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘥𝘦 𝘢𝘢𝘯𝘱𝘢𝘬 𝘷𝘢𝘯 𝘈𝘢𝘯 𝘉𝘰𝘰𝘳𝘥?

Dit is jouw kans om zelf te ervaren, hoe jij kinderen met succes leert schrijven met de schrijfmethode Aan Boord. Het proefpakket bestaat uit een speciaal samengesteld schrijfschrift Aan Boord met een Scrapboard. Dit pakket biedt op een compacte manier de complete aanpak van Aan Boord van groep 1-8. 

Blokschrift of verbonden schrift?

Geef bij je aanvraag aan welk lettertype jullie voorkeur heeft. Van dit lettertype voegen we nog een aantal specifieke schrijfschriften toe aan jouw proefpakket om een zo'n compleet mogelijk beeld van onze methode te geven.

En daarna?

Aan Boord is een recht door zee schrijfmethode. Dus geen poespas en gedoe: dat betekent ook dat je het proefpakket GRATIS mag houden en niet hoeft terug te sturen.

Als je het proefpakket hebt ontvangen, kun jij op je gemak je verdiepen in onze aanpak en vervolgens deze aanpak zelf uitproberen in je klas. Laat jouw kinderen in de schrijfschriften Aan Boord schrijven en maak hierbij dan ook meteen al gebruik van het Scrapbaord. Zo kunnen meerdere leerlingen en ook jouw collega's ermee aan de slag. 

Wel plannen we in overleg een belafspraak, op een moment dat het jou goed uitkomt. Dit doen wij ongeveer na 4 weken, nadat je het pakket ontvangen hebt. We horen dan graag hoe jou/jullie ervaringen zijn met het proefpakket. Ook nemen we de tijd om vragen te beantwoorden en/of aanvullende informatie te geven over onze manier van werken. En natuurlijk zijn we benieuwd of jullie met ons in zee gaan om elke leerling met goed leesbaar te leren schrijven met de schrijfmethode Aan Boord. 

Ja, ik vraag het proefpakket aan!

Onze interesse gaat uit naar:
Ik geef toestemming voor:

Jouw gegevens zijn veilig bij De Schrijfvriend. We verkopen ze niet door en lenen ze niet uit. We gebruiken de gegevens alleen om te weten wie het proefpakket heeft besteld, waar we het pakket naar toe moeten sturen en welk telefoonnummer we kunnen bellen om te vragen hoe je ervaringen zijn met het proefpakket. Dit doen wij 4 weken, nadat je het pakket ontvangen hebt.