ACTIE! Scrapboard A5

ACTIE! Scrapboard A5

Het Scrapboard… veel meer dan een wisbord!

Het Scrapboard is unieke dubbel gevouwen doorzichtig schrijf-, en tekenbord. Denk aan het ouderwetse overtrekblaadje, maar dan met veel meer mogelijkheden. Het Schrijfvriendbord is zeer praktisch en eenvoudig in gebruik. Werkboeken en werkbladen kunnen zonder probleem tussen het Schrijfvriendbord geschoven worden, zodat de leerling de opdracht kan maken en herhalen tot een leerling een opdracht begrijpt en/of vaardigheid zich eigen is. En dit alles zonder dat het extra papier kost (duurzaam!). Ook ideaal voor pré-teaching.

De toepassing van het A5 Schrijfvriendbord is geïntegreerd in de nieuwe schrijfmethode 'Aan boord' ! Hierdoor wordt de leerling 'eindeloos' veel oefening geboden, om de letters te leren schrijven en verbinden tussen letters te leren maken. Lukt een letter nog niet goed? Dan kan juist die letter worden herhaald! Zo kan een leerling in zijn eigen tempo en met het juist aanbod/herhaling, alle letters leren goed te automatiseren. Dit is maatwerk.. of anders gezegd: Passend Onderwijs! 
Het A5 Schrijfvriendbord past precies over de bladzijden van de oefenschriften 'Aan boord' en ook de letterkaarten A5 van de methode 'Aan boord' passen goed in dit bord, net als de bladzijden van het cijferoefenschrift.

Het Schrijfvriend A5 wordt geleverd met een inlegvel met uitstraling van een mooi wit 'schoolbord', waardoor elke leerling met dit formaat Schrijfvriendbord in zijn laatje, ook altijd een praktisch kladblok/wisbord bij de hand heeft! 

Mooie materialen om mee te schrijven op het Scrapboard zijn de Schneider Maxx-whiteboard markers met stoeve grip en dunne F-punt (te verwijderen met een vochtig doekje) of de Pilot FriXion uitgumstiften in vele kleuren leverbaar en met M-punt (te verwijderen met droog bordwissertje). 

Het Scrapboard is ontwikkeld door Annemarie Muysert-Baars.

Start het nieuwe schooljaar met voor elke leerling een Scrapboard A5 in zijn laatje:
Normale verkoopprijs € 9,95, nu € 8,95 per stuk
SUPER ACTIE speciaal voor scholen vanaf 10 stuks, nu € 7,50 per stuk
 • Koop 10 stuks voor € 7,50 per stuk en bespaar 25%
Normale prijs: € 9,95
Speciale prijs: € 8,95
 • Koop 10 stuks voor € 7,50 per stuk en bespaar 25%

X
 • Veilig betalen & betrouwbaar
 • Ruime voorraad! Altijd levering binnen een week
 • Verzendkosten Voor orders onder € 250,00
  Brievenbuspost  € 3,25  Pakketpost  € 6,95
 • Verzendkosten Voor orders boven € 250,00 GRATIS
 • Gratis retour zenden Binnen 7 dagen na ontvangst
 • Persoonlijke advies  Telefoon: 06 - 337 03 132
  » ga naar onze klantenservice
 • Vertrouwde bezorging
naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen

General

Kleur

Product eigenschappen

Aantal
naar boven Anderen kochten ook

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

naar boven Product video