Scrapboard A4

Scrapboard A4

Unieke transparant schrijf-, instructie- en wisbord! Werkboeken en werkbladen kunnen zonder probleem tussen dit transparante bord geschoven worden, zodat de leerling 'eindeloos' kan oefenen/herhalen. De leerling kan precies zijn opdracht binnen de juiste lay-out van de opdracht maken, doordat het bord transparant is en zo kan hij gestructureerd zijn opdracht uitvoeren (in tegenstelling tot de standaard wisbordje/whitebordjes, waar dit niet mogelijk is). Op deze manier, kan de de leerling het juiste werk herhalen en 'eindeloos'oefenen, om zich de stof eigen te maken. Dit is passend onderwijs! Met daarbij een mooie vorm van duurzaam werken, want extra kopiëren van werkbladen is niet nodig en werkboeken kunnen hierdoor meerdere malen worden gebruikt.

Het Scrapboard is ontwikkeld door Annemarie Baars, vanuit haar jaren lange onderwijs ervaring als gedreven leerkracht en RT-er, in het (S)BO. Hoewel vanuit de schoolsetting ontwikkeld, is het Scrapboard zeer breed inzetbaar voor diverse doelgroepen, zoals therapeuten, logopedisten, kindercoaches, begeleiders, zorgcentra, sportcoaches en voor thuis en op reis (spelletjes!)

Het Scrapboard A4 wordt geleverd met twee inlegvellen: een inlegvel met uitstraling heeft van een mooi wit 'schoolbord' en een inlegvel met Schrijfvriend liniatuur. Hierdoor is dit formaat zeer geschikt voor het leren schrijven, zowel zonder als met liniatuur kunnen de letters worden aangeleerd en kunnen extra schrijfopdrachten en schrijfoefeningen geboden worden. Ook elke bladzijde van een open geklapt A4 werkboek, past prima in dit Scrapboard.

Mooie materialen om mee te schrijven op het Scrapboard zijn de Schneider Maxx-whiteboard markers met stoeve grip en dunne F-punt (te verwijderen met een vochtig doekje) of de Pilot FriXion uitgumstiften in vele kleuren leverbaar en met M-punt (te verwijderen met droog bordwissertje).
 • Koop 10 stuks voor € 13,45 per stuk en bespaar 11%
€ 14,95
 • Koop 10 stuks voor € 13,45 per stuk en bespaar 11%

X
 • Veilig betalen & betrouwbaar
 • Ruime voorraad! Altijd levering binnen een week
 • Verzendkosten Voor orders onder € 250,00
  Brievenbuspost  € 3,25  Pakketpost  € 6,95
 • Verzendkosten Voor orders boven € 250,00 GRATIS
 • Gratis retour zenden Binnen 7 dagen na ontvangst
 • Persoonlijke advies  Telefoon: 06 - 337 03 132
  » ga naar onze klantenservice
 • Vertrouwde bezorging
naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen

General

Kleur

Product eigenschappen

Aantal
naar boven Anderen kochten ook

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

naar boven Product video