De winkel

De Schrijfvriend is een webwinkel, die staat voor goed schrijfonderwijs. De Schrijfvriend biedt een ruime keuze in (schrijf)materialen van hoge kwaliteit en duurzaam in gebruik. Goed materiaal verdient zichzelf terug en geeft kinderen het juiste gereedschap in handen om een leesbaar handschrift te ontwikkelen en/of stimuleert kinderen om zelfstandig en creatief aan de slag te gaan.

De producten, die de Schrijfvriend zelf ontwikkelt (o.a. liniatuur, verzwaarde vullingen), worden allemaal in Nederland geproduceerd. 

Naast alle producten in de webwinkel, vindt u ook een informatief deel op de site. Dit deel van de site biedt achtergrond informatie over alle ontwikkelingen op het gebied van schrijven (Homepage: Schrijftips.. en meer ) en de inzet en het gebruik van de juiste liniatuur door De Schrijfvriend (Homepage: De Schrijfvriend helpt').  

Daarbij staat de Schrijfvriend ook voor vriendschap en draagt de Stichting Edukans een warm hart toe! Edukans heeft als missie, dat elk kind ter wereld een kans op onderwijs moet hebben. 61 Miljoen kinderen in de basisschool leeftijd gaan niet naar school. De Schrijfvriend ondersteunt hen in het aanbieden van (schrijf)materialen voor in de schoenendoos acties en het financieel steunen van projecten.

Ik wens u veel lees-, schrijf- en winkelplezier bij De Schrijfvriend!

Vriendelijke groet, Gerda Broekstra