Oefenschrift tweeletterclusters Verbindingen

Oefenschrift tweeletterclusters Verbindingen

Nieuw! Unieke aanpak om elke leerling een mooi hanschrift aan te leren met dit vervolgschrift, om de verbindingen te leren schrijven tussen de letters, waarbij dit gekoppeld is aan het leren schrijven van letterclusters, zoals de tweeteken- en drietekenklanken.

 • De leerling leert dat een vebinding tussen letters gemaakt wordt door de lijn van waar de ene letter stopt, naar waar de andere letter begint. Met dit principe kan elke verbinding juist geschreven worden
 • Door dit oefenschrift te gebruiken in combinatie met het Scrapboard A5 kan er 'eindeloos' oefening en herhaling geboden worden, tot de leerling diverse letterverbindingen juist heeft geautomatiseerd

Het voorbeeld van de verbinding wordt 4x groot aangegeven, waarna de leerling de verbindingen oefent binnen de maatvoering van de Schrijfvriend Schrijfschriften Oranje. Door (dictee) woorden, taal- en spellingopdrachten, vervolgens in de Schrijfschriften Oranje te laten schrijven, wordt het automatiseringsproces van goed leren schrijven juist ondersteunt.  Een losse letterkaart van het verbonden schrift, kan bij de Schrijfschriften Oranje worden aangeboden.

Dit oefenschrift voor het aanleren van verbindingen tussen letters, is goed in te zetten naast de leesmethode, omdat alle tweetekenklanken (aa, au,ee,ei,eu,ie,oo,oe,ou,uu,ui,ng,nk,ch) en en de drietekenklanken(cht,sch) worden aangeleerd.

A5 oefenschrift: 32 pagina's. De linker pagina biedt de voorgedrukte verbinding aan om over te schrijven, waarna de leerling op de rechterpagina zelfstandig de verbinding kan oefenen. 

 

€ 2,45

X
 • Veilig betalen & betrouwbaar
 • Ruime voorraad! Altijd levering binnen een week
 • Verzendkosten Voor orders onder € 250,00
  Brievenbuspost  € 3,25  Pakketpost  € 6,95
 • Verzendkosten Voor orders boven € 250,00 GRATIS
 • Gratis retour zenden Binnen 7 dagen na ontvangst
 • Persoonlijke advies  Telefoon: 06 - 337 03 132
  » ga naar onze klantenservice
 • Vertrouwde bezorging
naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen

General

Kleur

Producteigenschappen

afmeting liniatuur 5,5-5,5-5,5
Aantal Per stuk
naar boven Anderen kochten ook

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):