Leveringsvoorwaarden

Alle artikelen van De Schrijfvriend zijn ruim op voorraad. De Schrijfvriend streeft ernaar om de producten zo snel mogelijk naar u te verzenden en levert altijd binnen een week na de ontvangst van de bestelling.

Mocht onverwachts een artikel zijn uitverkocht of niet leverbaar binnen een week, dan wordt er persoonlijk met u contact opgenomen. U kunt in dit geval zelf aangeven of u het betreffende artikel later wilt ontvangen of dat u de bestelling van dit artikel kosteloos annuleert. Bij annulering worden de betaalde kosten binnen een week teruggestort en/of in mindering gebracht op het factuurbedrag.

Indien een bestelling in overleg geplaatst wordt, kunnen persoonlijke afspraken over de levering gemaakt worden. Dit kan bv. bij leveringen rondom vakanties of bij de aanvang van een nieuwe schooljaar. 

De Schrijfvriend streeft ernaar de artikelen zo nauwgezet en waarheidsgetrouw af te beelden en te beschrijven. Indien u nog een uitgebreidere toelichting op een artikel wenst, is het altijd mogelijk uw vragen te stellen per email (info@deschrijfvriend.nl ) of per telefoon ( 06 33703132).