Cijfer Oefenschrift

Cijfer Oefenschrift

Nieuw! Ideaal en praktisch oefenschrift voor het leren schrijven de cijfers van 1 t/m 10. De schrijfrichting van elk cijfer wordt aangegeven middels kleuren (via de lichtstaal van de vuurtoren) en pijlen. Dit sluit aan bij de schrijfmethode 'aan boord', waar het principe van de vuurtoren ook wordt gebruikt om de leerling de juiste schrijfrichting van de letter aan te leren.

De vormgeving van het cijfer-oefenschrift komt overeen met de rode Schrijfvriend rekenschriften. De dunne rasterlijntjes in de rode hokjes ondersteunen de leerling om het midden te bepalen en cijfers binnen het hokje te plaatsen. Heel bewust leert de leerling het cijfer eerst in het bovenste deel van het hokje gemaakt wordt en onder in het hokje eindigd.
Door in dit oefenschrift de cijfers juist te leren schrijven, kunnen vervolgens de rode rekenschriften in gezet worden om de eerste sommen in te gaan maken. Het geheel sluit goed op elkaar aan, wat herkenning geeft en het automatisingsproces ten goede komt. Door bij het cijfer-oefenschrift het Scrapboard A5 te gebruiken, kan ''eindeloos' extra geoefend worden tot de leerling het cijfer juist schrijft.

A5-oefenschrift met 24 pagina's full color.

€ 2,95

X
 • Veilig betalen & betrouwbaar
 • Ruime voorraad! Altijd levering binnen een week
 • Verzendkosten Voor orders onder € 250,00
  Brievenbuspost  € 3,25  Pakketpost  € 6,95
 • Verzendkosten Voor orders boven € 250,00 GRATIS
 • Gratis retour zenden Binnen 7 dagen na ontvangst
 • Persoonlijke advies  Telefoon: 06 - 337 03 132
  » ga naar onze klantenservice
 • Vertrouwde bezorging
naar boven Productinformatie
naar boven Productattributen

General

Kleur

Producteigenschappen

afmeting liniatuur
Aantal
naar boven Anderen kochten ook

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):